vsewerin02 Update 4

Jeg ved godt det en lidt underlig video jeg laver men jeg kan ikke lave thumbnails fordi jeg har ikke min computer. Fordi den er på mit almindelig hus lige nu er jeg i sommerhuset i sommerferien så derfor kommer der igen kamera videoer men den 16 juli kommer der en video jeg optager med ipaden fordi jeg har ikke mit kamera med så det bliver en spændende anmeldelse eller nyhedsvideo. Hvis i forstod alt hvad jeg sagde så husk at giv videoen et like
Med venlig hilsen Valdemar AKA vsewerin02
PS. Jeg håber I Synes at videoen er okay for jer og undskyld for den dårlige kvalitet hvis i synes der er dårlig kvalitet.
Snapchat valdemarsnap200
Instagram Valdemarsewerin200
Stem på mig i GuldTuben her

Tidligere artikelPAK MED JOHANNE: HVAD JEG HAR I MIN SOMMERFERIE-BAGGAGE
Næste artikelFrankrig Vlog 2016 || En Dag Ved Poolen!