Villa, Hyrdehøj Bygade 258, 4000 Roskilde – Ejendomsmægler – Ekman Bolig

Denne fantastiske ejendom er beliggende i den nye og populære udstykning i Hyrdehøj. Opført med sans for detaljer, og med materialevalg af utrolig høj kvalitet.

Ejendommen henvender sig til familien som værdsætter et arkitektonisk anderledes byggeri, hvor der bl.a. er lagt stor vægt på at samle familien i nogle store, lyse og helt fantastiske lokaler.

Ejendommen er indrettet som følger: Entré med klinkegulv. Vaskerum med grovvask, god skabs- og bordplads. To rummelige værelser med store vinduespartier, det ene værelse har udgang til haven. Luksus badeværelse med væghængt toilet. Både wc og armatur er med fingertouch. Viktualierum, perfekt til opbevaring.
Første salen er unik. Svalegang bygget i glas, hvilket giver et fantastisk lysindfald. To kæmpe luksus tagterrasser, den ene er på 50 m2 og indrettet med jacuzzi, den anden er på 20 m2. Her kan man nyde udsigten over området.
Indretningen på første sal består af en afdeling med opholdsstue med indbygget pejs. Soveværelse med indgang til privat luksus badeværelse, og udgang til tagterrasse. Badeværelset har spa og bruseniche. Den anden afdeling har et fantastisk køkkenalrum, bestående af et kvalitetskøkken med alle funktionaliteter. Alle hårde hvidevarer er af højeste kvalitet. Endnu et stort værelse, hvorfra der er kig til Roskilde Domkirke.

Af spændende detaljer, kan det bl.a. nævnes at der ovenlysvinduer med motorstyring og mørklægning, specielt tilpassede Faber persienner, Beo-Link overalt samt IHC styring & IHC-net.
I huset er der også vinkælder med nedgang fra carporten. Desuden er der en separat afdeling, perfekt til liberalt erhverv eller aktivitetsrum. Bestående af to rum, ophold og kontor med te-køkken. Mulighed for etablering af toilet. Integreret garage med plads til 3 biler. Udstyret med nedbygningsspot. Haven er anlagt med terrasser af granit, hyggelig og ugenert anlagt med buske og træer.

Kontakt Ekman Bolig for en fremvisning. www.ekmanbolig.dk

Filmproduktion: Hemmersam Documentary Aps
www.hemmersam.wordpres.com

Foto: Camilla Ropers
www.camillaropers.dk

Tidligere artikelSAVVAIDIS & Associates : Art Nouveau Elegance, Lindos, Rhodes ***SOLD***
Næste artikelBolig i Spanien