Vi ses prinsesser!

Jeg ved virkelig ikke hvor jeg skal starte.. Men den her video er lavet til 3 af mine bedste veninder. Jeg har lavet den fordi vi skal hver til sit efter sommerferien. Mig og N/Cecilie skal på efterskole mens Rikke og Tanasja/Natasja skal fortsætte på skolen. Jeg kommer til at savne dem så ufatteligt meget fordi jeg ligesom er van til at gå op af dem hver dag. Vi har selvfølgelig haft vores op og ned-ture hvor vi har råbt og skreget af hindanden og sagt vi aldrig skulle snakke sammen mere, men alligevel er vi blevet venner igen! Jeres venskab betyder alt for mig! Tør overhoved ik tænke på hvad der skal ske næste år når jeg ik har jer til at gå sammen med hele tiden, det bliver svært for mig og N fordi vi skal et nyt sted hen, med nye mennesker og et nyt sted at bo. Jeg håber vi kan holde kontakten i det år, selvom det bliver svært.

Tanasja/Natasja:
Vi to har jo kendt hindanden i snart 5 år og tro mig vi har været så uvenner… Vi har svinet hindanden til, hvor jeg har troede at vi aldrig blev venner igen! Men hver gang er vi blevet venner, nogen gange har vi været uvenner i længere tid end andre gange men what ever, er bare glad for at vi har fået det forhold vi har nu. Jeg elsker at ride med dig – især på lange ture! Vi har altid noget sjovt at snakke om og vi keder os aldrig. Jeg håber du får en fantastisk tur til Spanien, og glæder mig til at du kommer hjem så vi kan ride nogen sidste ture inden jeg tar afsted.

N/Cecilie:
Vi to har snart kendt hindanden i 2 år, tiden er faktisk gået sindsygt hurtigt. Første gang jeg så dig var i klubben. Kan så tydeligt huske at vi sad og snakkede ved lågen og senere blev vi venner på facebook.Vi snakkede ik specielt meget sammen på det tidspunkt men en dag ringede jeg og spurgte om du ville med i svømmehallen og det var der vi begyndte at snakke godt sammen. Vi har så mange minder sammen som fx da vi var i sommerhus – det var så hyggeligt!

Rikke:
Ja dig har jeg kun kendt i halvanden år men taget det i betragtning har vi godt nok nået meget sammen. Den gang vi var på bakken, det var så sjovt! Alle de gange vi har fået ballade for at snakke eller grine i timerne, eller hvor vi bare er løbet ud af klassen fordi vi skulle på toilettet… Jeg har det altid sjovt med dig! Du er 100% dig selv ligemeget hvem du er sammen med. Vi har godt nok også været meget uvenner men sket er sket.

Jeg kommer til at savne jer og jeres altid gode humør når vi ik er sammen. Jeg elsker at være sammen med jer, jeg kan være 110% mig selv og det har jeg ikke kunnet med nogen andre før. Vi snakker om så private ting og viser vores dejlige “tynde” maver til hindanden hele tiden.

I er guld værd – det er i virkelig!!
Vil aldrig miste jer.

Tidligere artikelMitt barbiehus
Næste artikelPak med mig – Thailand 2015