VI ER FLYTTET TIL SPANIEN – (HOUSE TOUR)

Farmand har sgu oppet sig. Her kan i se en House Tour på huset! Smid et like, hvis det er et lækkert hus!

►ABONNER FOR FLERE VIDEOER:
►INSTAGRAM:
►SNAPCHAT: AlbertDyr

Kontakt:
►MAIL: Novoplecobusiness@gmail.com
►FACEBOOK:

Mest efterspurgte spørgsmål:

Hvor gammel er du?
– 18 år, har fødselsdag d. 10/10

Lever du af YouTube?
– Ja jeg laver Youtube på fuldtid. Så ville blive mega glad hvis du ville tjekke nogle af mine videoer ud!

Hvilket kamera bruger du?
– Sony a5100

Er dig og Anton ikke bedste venner mere?
– Anton og jeg har lavet mange videoer i rigtig mange år på “Novopleco”. Derfor kan man godt have brug for at få lidt luft og lave sit eget. Vi ser stadig hinanden og laver stadig videoer, men forandring fryder.

Hvad er dit mål med YouTube?
– Jeg elsker at underholde folk, gøre folk glade. Jeg har også en drøm om at blive skuespiller en dag. At komme med i en film og vise folk mit skuespiller talent. Så håber på at YouTube kan få mig frem til det!

Kanal sammen med Anton:

Tidligere artikelsommerhus Vlog
Næste artikelWarsaw City Video Guide | Expedia