Træhus, Øbrovej 7, 4295 Stenlille – Ejendomsmægler – Ekman Bolig

Fantastisk træhus med ugeneret udsigt til sø og natur. udbydes nu til salg i Stenlille.

Huset er af nyere dato, og emmer af lys, kvalitet og idyl. Der er skøn natur så langt øjet rækker.

Ejendommen er beliggende i lige udenfor den lille by Stenlille, som ligger centralt placeret tæt på både Sorø, Slagelse og Ringsted.

I Stenlille er der skole op til 9. klasse, daginstitutioner, fritidstilbud, samt alt hvad dagligdagen kræver med både indkøb, apotek, blomsterhandler, bager og spisesteder. Gymnasium og erhvervsuddannelser er placeret i Slagelse, Ringsted og Sorø med fornuftige offentlige transportmuligheder.

Af fritidstilbud skal det nævnes at der er flere rideskoler og to golfklubber nær området samt skøn natur med bl.a. Åmosen som er et område der skal opleves.

Man bliver budt velkommen til ejendommen af den store, flotte gårdsplads, hvor der mellem selve huset og garagen er en dobbelt carport med plads til to biler.

Herfra kan man gå ind i husets bryggers uden at skulle ud i eventuelt regnvejr.

Huset er indrettet som følger: Indgang via dejlig lys entré, med masser af plads til overtøjet. Herfra er der adgang til husets forældreafdeling med et dejligt soveværelse, privat badeværelse med spa og direkte udgang til overdækket terrasse. Fra entréen er der også adgang til husets store stue, som er i åben forbindelse med køkkenalrum hvor man kan hygge ved den dejlige brændeovn. Her er der masser af plads til at hele familien kan samles, og lysindfaldet fra de mange vinduer er helt fantastisk. Gulvet er gennemgående i flotte lyse klinker.

Der er desuden fra stueafdelingen og spiseafdelingen udgang til en skøn flisebelagt terrasse der går hele vejen rundt om huset, og her i hakket altså er med markise så man kan sidde overdækket i sol og regn.
Fra køkkenafdelingen er der adgang til husets bryggers hvor der er god skabs- og bordplads med vask, og vaskemaskine samt tørretumbler.

Via en gang fra husets køkkenalrum kommer man ind til husets børne- eller teenagerafdeling med tre store værelser med flot trægulv, og eget badeværelse.
Fra alle værelserne er der direkte udgang til haven.

Haven er en klasse for sig med skøn sø, og masser af grøn natur. Desuden er der i et hjørne af haven et dejligt lille anneks til overnattende gæster.

Alt i alt er dette en helt fantastisk ejendom hvor både hus og udenoms arealer skal ses og opleves.

Kontakt Ekman Bolig for en fremvisning.

Filmproduktion: Hemmersam Documentary Aps
www.hemmersam.wordpres.com

Foto: Camilla Ropers
www.camillaropers.dk

Tidligere artikelSt. Sjørup/ Det Østjyske Vadehav/ På Opdagelse Djursland/ Sommer 2013
Næste artikelKverneland sommerferie 2012