Lad Dig Inspirere til Indretning af Dit Favorit Ferie Sted

Ferie

Medmindre du aldrig rigtigt har været ude at rejse, så har du sikkert et land, som du elsker at tage på ferie til. Det at holde ferie er altid dejligt, men flere og flere danskere har fået øjnene op for, hvor meget en tur til udlandet kan gøre for, at gøre ferien endnu mere sjov og hyggelig. Når man så først har rejst ud et par gange, så finder man sig let et favorit sted, som man så ender med at tage til gang på gang, sommer efter sommer. Eller i vinter-perioden selvfølgeligt, hvis det er det kolde danske klima man gerne vil have et afbræk fra.

For mig var det de Kanariske øer der virkeligt fangede mig. Jeg har ellers rejst på bilferie ned igennem Europa med min Renault Captur flere gange, og har da også haft nogle fantastiske oplevelser. Der er dog bare et eller andet over Gran Canaria og Tenerife som jeg ikke har kunnet finde andre steder.

Faktisk blev jeg så forelsket i de to ferie-destinationer, at jeg begyndte at dagdrømme op imod mine ferier. Først var det bare i ugen op til mine ferier, at jeg begynde at få sol og sommer på nethinden, men så blev det til to uger. Så var det en måned op til ferien. Og pludseligt kunne jeg ikke koncentrere mig om at arbejde, fordi jeg ikke tænkte på andet end badebolde og grill på stranden.

Det gik op for mig, at min besættelse med stedet virkeligt gik ud over min produktivitet. Det job jeg engang havde elsket, var pludseligt bare blevet noget jeg var nødt til at kæmpe med, for så endelig at kunne komme på ferie igen. Jeg havde mistet gejsten til de daglige gøremål, og så bare frem til ferien. Det var ikke holdbart, og jeg vidste at jeg måtte gøre noget.

Sidst jeg var på ferie endte jeg så i en butik fyldt med souvenirs. Jeg fik idéen til, at se hvor meget af stemningen her fra de Kanariske øer jeg kunne tage med mig hjem. Jeg har i dag et rum, som jeg kalder mit ”ferie rum”. Det er hvor jeg søger ind, hver dag efter arbejde, for virkeligt at geare ned og slappe af. Det har været helt fantastisk, og jeg har igen fået modet tilbage i forhold til mig arbejde! Faktisk har jeg aldrig været mere produktiv og motiveret, end jeg er i dag. Jeg ser stadig frem til mine ferier, men nu er det ligesom kommet i balance, og jeg kan også nyde hverdagen i fulde drag.

Så hvis du har det på nogenlunde samme måde som mig, så tag ud at shoppe på dit feriested og se om du kan få indretningen derhjemme til at give dig den samme gode følelse indeni.

Tidligere artikelMIN SOMMERFERIE VLOG 6²
Næste artikelSamlet med vennerne igen