Kvalitetsvilla i Holstebro med skøn beliggenhed – til salg via EDC

Se salgsopstilling her:

Fuldmuret og særdeles velholdt kvalitetsvilla på 195 m², heraf 34 m² indbygget carport. Desuden er der 17 m² overdækket terrasse samt et udhus på 3 m².

Villaen er opført som fuldmuret med vingetegl og mahognivinduer samt døre i alle rum. Der er mange spændende detaljer både ude og inde og alt er udført med stor perfektion.

Til villaen hører en fantastisk flot anlagt have/gårdhave med 5 forskellige terrasser, så man har sol hele dagen. Til området hører en fælles stor legeplads, samt 50m afstand til fri fiskeri.

Beliggende i populært område med egen trappe ned til Vegen Å med gode gå-, løbe- og cykelruter samt tæt på bymidten, skoleområde med Sønderlandsskolen med overbygning og Vester Plantage.

Indretning: Rummeligt bryggers med egen indgang, indbyggede vaskefaciliteter og flere opbevaringsrum. Fin og hyggelig entré med skønt lysindfald. Stort køkken/alrum med kvalitetsinventar og franske døre som adskillelse til en lys og hyggelig stue. Pænt badeværelse med ophængt toilet samt et stort bruserum. Pænt soveværelse med skabsarrangement og glasdør ind til et værelse/kontor. For enden af huset har vi tilbygningen fra 2010, som i dag udgør husets jagtstue, men som har mange anvendelsesmuligheder evt. som et stort værelse/liberalt erhverv mv. med separat udgang.

Kvalitetsvilla med en skøn beliggenhed.

Tidligere artikelFamilieferie i Tisvildeleje
Næste artikelSommerhus i Gilleleje