Kurt Flytter En Gang om Året – Det er Hans Arbejde!

Flytter

Mange har nok prøvet at flytte på grund af deres arbejde. Måske for at komme tættere på der hvor man arbejder, måske fordi man har fundet nyt job langt fra hvor man bor, eller måske fordi jobbet kræver at man flytter til udlandet eller lignende for en periode. Men for Kurt Lumø er det lidt noget andet – det at flytte er nemlig hans arbejde. Han bevæger sig ikke ud af det hus han bor i for at komme til arbejde – han bliver hjemme i sin “arbejdstid”, og flytter en gang om året. Kurt har ingen chef, skal ikke rigtigt bekymre sig om kunder, og han bestemmer selv sin arbejdstid.

Hvad handler det lige om? Jo, nu skal du høre: Kurt tjener sine penge på at købe billigt, sætte i stand og sælge dyrt. Kurt har altid haft øje for en god handel. I sine yngre år købte og solgte han biler med stor success. Det hele startede med at han fandt en lille skrotbunke, som han forelskede sig i – det var en bil der, hvis den havde været splinterny, havde været drengedrømmen for enhver på den tid. Men den var altså ikke ny – langt fra. Det var dog her Kurt fandt ud af, hvor meget værdien af ting kan ændre sig, hvis man bare lægger nogle kræfter i det – på bare 3 måneder var bilen sat i så god stand, at han fik misundelige blikke hver gang han kørte forbi. Da der pludseligt var én der ville købe bilen for mere end 5 gange den pris Kurt oprindeligt havde betalt for den, var det en svær beslutning – det var jo hans drømmebil! Men han gjorde det, og gen-investerede godt halvdelen af pengene i en ny bil, som han så også satte i stand… Og så kørte det ligesom bare der. Kurt havde sjældent en bil i mere end 6 måneder før han solgte den for en profit og købte et nyt projekt.

Det er præcis det samme Kurt gør med huse nu. Han kigger i Den Blå Avis og andre steder hvor boliger bliver sat til salg, og leder efter et projekt. Det han leder efter er huse der ser faldefærdige ud, men som faktisk har et udemærket potentiale. De er nemlig utroligt svære for sælgeren at komme af med, hvilket betyder at de kan købes rigtigt billigt. Kurt ved så præcis hvad der skal til for at øge salgsværdien på det enkelte hus – han isolerer det med Rockwool, giver det en ny omgang maling, får haven til at se fantastisk ud og så videre. Kurt har ikke travlt – han går og hygger sig med hvert eneste projekt. Efter cirka et års tid, er huset fuldstændigt forandret, og så er der ikke rigtigt mere for Kurt at lave – så han sælger det for en profit, og finder sig igen et nyt projekt et eller andet sted i landet.

Der er mange måder at leve sit liv på, men vi må nok sige at vi er lidt misundelige på Kurt. Ikke bare lever han af sin hobby, han lever i sin hobby!

Tidligere artikelPAK MED MIG // MINIMALISME
Næste artikelMia’s sommerhus 2017