JEG FÅR LAVET MINE LÆBER

Mange af jer ville gerne se hvordan det ser ud når man får lavet læber, så her har i en lille kort vlog af mig der får lavet mine læber. Som mange af jer nok allerede ved, så får jeg dem lavet hos Cosmetica, og det er det eneste sted jeg har fået dem lavet. Hvis I har nogle spørgsmål, så skriv endelig en kommentar – jeg svarer hurtigst muligt!

Jeg laver IKKE denne video, for at overtale alle og enhver til at få lipfillers! Jeg laver denne fordi mange af jer har overvejet lipfillers længe, og I har efterspurgt en vlog hvor jeg får lavet mine læber.

► L I P F I L L E R S
Cosmetica – 1 ml.

► M I C R O B L A D I N G
Brow Studio, Køge

► F Ø L G M I G
BLOG ⋆
FACEBOOK ⋆
INSTAGRAM ⋆
SNAPCHAT ⋆ katrineregnbue

xoxo Katrine Regnbue

Tidligere artikelFerie vlog 1
Næste artikelFRANKRIG VLOG | Tur til Cannes, Chiquelle haul