Hvordan jeg træner! 3 – Ryg og biceps

I denne serie, viser jeg hvordan en hel normal træning vil se ud for mig. Det skifter selvfølgelig meget, men den viser generelt hvilke øvelser jeg går efter.

Husk hvis i har nogen spørgsmål, kan i enten skrive til min mail, eller på min facebook side.

Facebook:
Instagram: kjeldgaardfitness
Twitter:
Mail: kf@mailme.dk

Musikken er fra MontageRock:

Downplay:

Envoi:

Ekstra tags:
Teen bodybuilding Danish aesthetics danmark Denmark fitness atlet athlete lex griffin Christian guzman matt ogus full day of eating dansk mens physique healthy sund mad chris lavado loa vinze garca marc fit matty fusaro jeff seid gymshark cellucor gym pre workout iifym flexible dieting

Tidligere artikelTv-klip: Anne-Vibeke Rejser – Gardasøen, Cascate del Varone og Bressan
Næste artikelDayz Rønbjerg Funnyland