Henrik Mühldorff – Snekkersten Stationsvej

Vi søger lignende bolig til salg?
Kontakt:

Mon Port, bevaringsværdig, pragtfuld ejendom med Provence stemning, opført af slotsarkitekt Thorvald Jørgensen til en af datidens store operasangere Peter Cornelius i 1904.

Stedet er utroligt smukt og Mon Ports 345 m2 fremstår i indflytningsklar stand med alle de eftertragtede detaljer – smukke plankegulve, palævinduer, høje paneler, radiatorskjulere, franske døre, stuklofter etc. Mon Port ligger i det eftertragtede Gl. Snekkersten ca. 200 m. til dejlig badestrand og den hyggelige havn.

Ejendommen indeholder: Hall, gæstetoilet, pragtfuld højloftet pejsestue med karnap, hyggelig opholdsstue med udgang til stor solterrasse, imponerende spisestue med brændeovn og trappe til 1. sal. I forbindelse med spisestuen ligger stort drømmekøkken med spiseplads og udsigt til de renoverende staldbygninger. 1. sal består af 5 soveværelser, det ene med hyggelig balkon og udsigt til
Øresund og Hven, møblerbar repos, 2 lækre badeværelser samt trappe til 2. sal med et væld af muligheder. Vidunderlig gammel have på ca. 2000 m2 med et væld af roser, gamle frugttræer etc. Flere solterrasser, den ene med Provence inspireret udekøkken.

Til ejendommen hører stemningsfuld gammel staldbygning, nyligt renoveret/isoleret og derfor yderst anvendelig til mange formål. I forlængelse af stalden forefindes 2 garager.

Tidligere artikelHvad er faste?
Næste artikelAktiv ferie i Spanien