Fjenden – The Movie

FRA FILMENS INSTRUKTØR TIL DIG
Efter 200.000 år er vi stadig i krig. Intet har ændret sig, det handler stadig om territorium. Vi hader hinanden. Forfædrene har skrevet budskabet i vores gener. Virkeligheden kan ikke ignoreres. Danskerne har storhedsvandvid. De tror at de kan redde hele verden. Fru Jensen må gå på kompromis med jordbærtærten til aftenkaffen. I 30 år har de snakket om integration, men hvor i verden findes det? Hvor i verden holder vi i hånd? Kaos’en vokser. Vi hader stadigvæk hinanden.

En lille elite af rige og magtfulde mennesker starter krige for at blive rigere og vinde mere magt. De besætter lande og bevidst presser kulturer sammen til deres egen fordel. Bevidste om at de ødelægger mennesker. Politikere, journalister og embedsmænd har i mange år løjet for os. Både overfor danskere og indvandrere. Beviserne er overalt. Der er ikke noget sted på jorden, hvor vi holder i hånd. Tværtimod. Flygtninge må gå på kompromis med deres kultur og tro for at blive accepteret, imens danskerne får stjålet deres værdier og identitet. I lande, som Frankrig, Tyskland, Holland, Sverige og Danmark florerer parallelsamfundet. Det er os mod dem, dem mod os. Konflikterne vokser. Volden og hadet vokser. Imens eliten bliver rigere.

FJENDEN:
KAYWAN her:

En KAYWAN MOHSEN film.
Instruktør: Kaywan Mohsen
Idé og Historie: Kaywan Mohsen
Manuskript: Troels Engelbrecht & Kaywan Mohsen
Producer: Kaywan Mohsen og Troels Engelbrecht
Klipper: Kaywan Mohsen
Musik: Kaywan Mohsen
Fotograf: Claus Lill Hagedorn
Produktionsleder: Iben Søtang, Maria Fogt & Tue Hvidkjær

PITCH
Nydanskeren K møder Nanna, der er datter af en betjent. K er en kriminel ”perker” og Nannas far er stærkt imod, at de to mødes. En aften hiver betjenten sin tjenestepistol frem og truer K væk fra sin grund. Dagen efter kidnapper K og vennerne betjenten. De tager ham ud til et sommerhus, og binder ham til en stol. Ved et uheld går en af deres pistoler af og rammer betjenten i foden. Nanna ankommer til huset og fjerner gaffa-tapen fra sin fars mund. I det samme råber faren, at K aldrig kommer ud af fængslet igen. Velvidende at K ikke kan straffe ham fysisk, tvinger han Nanna til sex foran hendes far.

© 2016 KaywanTV

Tidligere artikelBEDSTE ÅR I MIT LIV!? | 2016
Næste artikelNYTÅRSGAVE / JULEGAVE FRA CM! – Alexander Siniora