Find ud af Hvad Der Fanger Dit Hjerte

Happy

Alle mennesker har brug for kærlighed, og mange af os er da også på jagt efter det. Men for nogle, kan det være rigtigt svært at finde den helt rigtige partner. Det kan manifestere sig på mange forskellige måder. Nogle mennesker har været single rigtigt længe, og kan bare ikke rigtigt finde den rigtige person. Andre har måske haft en helt masse forskellige partnere, men kan aldrig få det til at virke i længden. Og så er der selvfølgeligt dem, der sidder fast i et forhold, som de ikke er helt sikre på er det rigtige for dem. Uanset hvordan det udspiller sig, så bunder det hele ud i en usikkerhed omkring, hvad det er der fanger vores hjerte. Vi er nødt til at kende os selv, før vi kan finde den rette person til at komplimentere vores eget væsen.

Mange tror at det bare handler om at komme til at møde en helt masse mennesker, og så vil man til sidst finde den helt rigtige. Det er selvfølgeligt rigtigt nok, at man ikke har gode chancer for at finde sig en romantisk partner, hvis man er spærret inde i sin lejlighed 24 timer i døgnet. Men selv hvis du snakkede med 10 nye mennesker hver eneste dag, giver det ikke nogen garanti for, at du vil kunne finde din rigtige partner på den måde. Du vil sikkert møde mennesker, du faktisk ville passe godt sammen med, men det er langt fra sikkert at du ville vide det. Til sidst ville du bare kende flere hundrede mennesker sådan lidt overfladisk, og så blive frustreret over, at du ikke kan finde hoved og hale i, hvem det ville give mening at blive romantisk engageret med.

Den første del af rejsen imod kærlighed handler altså ikke om at finde den anden person. Det handler om at finde dig selv. Tænk på det som en bil med en ødelagt forrude. Din bil kan godt køre, for motoren fejler ingenting. Den har endda GPS, så du ved hvilken retning du skal køre i, og hvornår du skal dreje. Men du kan intet se ud af din forrude, fordi den er blevet ødelagt af et stenslag. Hvor gode tror du dine chancer er for, at kunne køre hen på din arbejdsplads i din bil? I princippet kan det lade sig gøre, men det vil være en farlig og besværlig proces. Udskiftning af forrude er altså den eneste rigtige tilgang: du skal have et ordentligt udsyn, for at kunne navigere trygt og sikkert i trafikken.

På samme måde skal du også have repareret din mentale forrude. Lige nu kender du ikke dig selv og dine behov, og det betyder at du ikke kan se klart. Du er nødt til at bruge tid med dig selv, og så lave dybe overvejelser omkring, hvad der fanger dit hjerte. Hvad er det du finder attraktivt ved et andet menneske, og hvorfor er lige præcis de ting så vigtige for dig? Når du har fået styr på de ting, så vil det være langt nemmere at finde hen til kærligheden.

Tidligere artikel✅ Helle Thorning kæmper på boligmarkedet
Næste artikelFindes der rigtig og forkert sex? 💛 SEXPANELET 💛 med Adam og Cecilie Bødker