Familieferie i sommerhus i dejlige Søndervig

Velkommen til Søndervig! Med et sommerhus i Søndervig er I tæt på den dejlige natur ved Vesterhavet samt ved Ringkøbing Fjord, men samtidig tæt på det pulserende liv i selve Søndervig. Søndervig har et rigt handelsliv med mange butikker, restauranter og caféer.

Når I er i sommerhus i Søndervig ( har både hav og fjord i nærheden – og I kan nyde godt af begge dele. Vesterhavet er betagende smukt hele året rundt, og fantastisk til at bade i om sommeren og til at lede efter rav ved om efteråret. Ringkøbing Fjord til gengæld er særligt velegnet til surfere og kitesurfere, da I her har den stærke vestenvind men ikke skal bekymre jer om eventuelle understrømme.

Søndervig ( ligger så at sige i den ene ende af Holmsland Klit, som er den tange, der deler Ringkøbing Fjord fra Vesterhavet. Naturen er meget smuk på Holmsland Klit og der er mange steder, hvor I kan nyde udsigten over havet og fjorden. Søndervig ligger blot en kort køretur fra den meget hyggelige købstad Ringkøbing, der emmer af hygge, charme og romantiske byggerier.

LEDOLAND er altid et besøg værd for børn og barnlige sjæle – og når I er på ferie i et sommerhus i Søndervig er der blot 1½ times kørsel til LEGOLAND. Man kan jo næsten påstå, at LEGOLAND sælger sig selv, for hvem elsker ikke de klodsede figurer og sjove rutsjebaner?

Søndervig er desuden kendt for sin smukke Sandskulptur Festival ( som hvert år er med nyt tema. Det er virkelig et imponerende syn at se, hvad kunstnerne kan trylle frem af det ellers så porøse materiale sand.

Søndervig byder virkelig på mange oplevelser for hele familien, mens I holder ferie i sommerhus sammen. Hele familien kan fx nyde at se det hele lidt oppefra ved at besøge Lyngvig Fyr, hvorfra I får en helt enestående udsigt over Vesterhavet og Holmsland Klit. Eller hvad med at lade børnene ride en tur på de dejlige heste på Søndervig Ranch ( – eller I kan konkurrere i nogen af de mange, sjove western aktiviteter.

Sol og Strand har mange sommerhuse og ferielejligheder i og omkring Søndervig. Er i af sted sammen som par, kan det anbefales at vælge en af de dejlige ferielejligheder i Søndervig. Mange af vores ferielejligheder har udsigt over havet og de fleste ligger i kort gåafstand fra byen. Er I af sted som familie er det oplagt at leje et sommerhus, måske med swimmingpool, så I er sikre på, at hele familien kan havde det sjovt og slappe af – uanset hvad vejret byder på.

Sol og Strand har 35 års erfaring med sommerhusudlejning og byder på sommerhuse i alle prisklasser. Se mere her

Tidligere artikelInfonordic, Spanien
Næste artikelSidste gang i sommerhus | Vlog – Dag 1