Familieferie i Skærbæk Ferieby – Skærbækcentret

Kun 50 meter fra Skærbæk Fritidscenter ligger Skærbæk Ferieby med 69 nye, moderne og velindrettede feriehuse. Sammen med feriehusene finder man også vores børnevenlige feriecenter, der indeholder alle de nødvendige faciliteter der skal til for at give vores gæster et dejligt ophold.

I feriecentret finder man bl.a. badeland, bowlingbaner, spillemaskiner og poolbord samt fitness- og wellnesscenter. Derudover tilbyder feriecentret nogle fantastiske muligheder for at dyrke næsten enhver sport. Så her er basis for en aktiv ferie uanset alder.

Feriehusene danner de perfekte rammer for en billig og børnevenlig sommerferie, med masser af aktiviteter for børn, eller et weekendophold hvor far og mor kan blive forkælet i det tilhørende wellnesscenter. Samtidig kan man opleve den storslåede natur omkring Vesterhavet og Rømø.

Vores feriegæster har fri entré til svømmehallen og motionscentret Sport & fitness i åbningstiden. Der er også mulighed for at booke en badminton bane i sportshallerne helt uden beregning.

Se mere på

Tidligere artikelFeriehus på Fyn for 24 | Sommerhus Vejlby Fed | Pool Feriehus Fyn
Næste artikelSkønne dage i Skærbæk Ferieby – Skærbæk Kursus- og Fritidscenter