Eurodan Alanya ltd

Eurodan Alanya er indehavere af en solid bilpark med nyere og velholdte biler – som alle, selvfølgelig, lever op til samtlige sikkerhedsstandarder og de har alle air condition. Derudover er Gitte og Anders’s kendetegn ved deres biludlejning, at alt foregår på dansk – der er ingen skjulte gebyrer eller lejebetingelser og ingen åben kreditkort betaling og deres udlejningskontrakter er på dansk. Eurodan Alanya ønsker at give dig en sikker oplevelse ved biludlejning.
Anders og Gitte er også indehavere af Feriebolig Alanya, hvor de beskæftiger sig med udlejning af lækre og kvalitetsstærke boliger i Alanya. De har, modsat mange andre, valgt at have et udvalg af få, men helt særlige boliger. Med en feriebolig fra Feriebolig Alanya er du sikret kvalitet og oplevelse på et højere niveau. Alle boliger er udstyret med nødvendigt interiør i en lækker indretningsstil og danske standarder. Derudover skal det nævnes, at der til alle ferieboliger kan lejes højstole, klapvogne, weekend-senge osv. til de mindste i familien.
Eurodan Alanya er dit personlige rejsevejleder i Tyrkiet, Tosmur, Alanya. Et selskab, som med personlig og kyndig hjælp står klar til at gøre din kostbare ferie til noget helt unikt og særligt.
Anders og Gitte bor selv i Alanya i højsæsonen og blandt andet dette er med til at styrke deres helt særlige håndtering af din ferie og oplevelse i Alanya og omegn.
Om du kommer fast i Alanya eller skal opleve denne helt fantastiske by for første gang, så kan Eurodan Alanya, Gitte og Anders hjælpe dig med din forespørgsel. Nøgleordene hos Eurodan Alanya er sikkerhed, tryghed og den personlige og tætte relation til både dig som gæst og rejsende.
Har du brug for hjælp til boligvalg, seværdigheder, udflugter, lufthavnstransfer, billeje, MTB leje, eller meget andet, så er Eurodan Alanya din perfekte rejsehjælp.

Tidligere artikelNOVASOL Inselwelten
Næste artikelSommerhus med drengene!