ConMedia – Verdens bedste Facebook til ejendomsmæglere!

ConMedia – Verdens bedste Facebook til ejendomsmæglere!

Har du travlt med at sælge huse, men er samtidig frustreret over ikke at kunne udnytte det store potentiale på Facebook?

ConMedia hjælper dig. Vi står for det hele – i samarbejde med jer!
Hvis du gerne vil have en bolig fremhævet, sender du blot et link til os. Vi klarer resten! Det betyder, at vi står for at formulere skarpe tekster, lækre grafiske løsninger og samlet set et professionelt og præsentabelt produkt, som er velegnet til Facebook.

Vi laver ikke kun boligopslag. Vi står naturligvis også for at videreformidle og besvare relevante kommentarer og beskeder. Vi udarbejder alt indhold på jeres Facebook-side med solgt-opslag, gode historier, anbefalinger, søge-annoncer og alt det, som giver flere boliger til salg – og får dem solgt igen.

En af de bedste måder at præsentere boligen og jer selv på, er film. I stiller jer op foran boligen, vender kameraet vandret og fortæller kort, hvad der gør netop denne ejendom helt unik! Herefter sender i filmen til os, og vi udarbejder et flot og præsentabelt produkt, som skaber stor værdi for både ejendomsmægler og sælger.

Vi har samarbejde med en stor del af alle landets Nybolig-filialer, og vi ved, hvad der skal til.

Vi er klar til at gøre en stor indsats for jer!

De bedste hilsner
Emil, Gustav & Marco

ConMedia

Tidligere artikelJEG REAGER TIL LenArt// MIKKEL TUBE
Næste artikelEN WEEKEND MED MIG