Bolig til bolig – Billig bolighandel i Odense, København og på nettet

Se mere på:

Tak fordi du vil bruge 2 min på at høre om boligtilbolig.dk
Vi er i bund og grund bare en ejendomsmægler der har huse til salg ligesom fx home eller nybolig. Forskellen på at sælge din bolig via boligtilbolig i stedet for fx home eller nybolig er at du selv viser din bolig frem — og det er faktisk nemt da du kender den bedst. Vi er naturligvis som ejendomsmægler garant for at hele det juridiske forløb følger loven og vi udarbejder og rådgiver omkring salget af din bolig på nøjagtig samme måde — eller helst bedre end vores dyrere kollegaer.
Vi er underlagt de samme love, uddannet i samme pensum, registreret hos erhvervs og byggestyrelsen og forsikret det samme sted som de traditionelle ejendomsmægler. Dermed er du som sælger sikret 100% lige så godt hos os som hos de dyrere ejendomsmæglere.

Når du vælger boligtilbolig.dk som din ejendomsmægler kommer din bolig også på boligsiden.dk og boliga.dk samt de fleste af kædernes hjemmesider som ex. EDC.dk, Danbolig.dk, home.dk og mange flere.
Vi har et fast salær på 29.995 kr. incl moms så uanset om du skal have din lejlighed til salg eller dit hus til salg kan du typisk spare 30-70.000 kr. — skattefrit — ved at bruge boligtilbolig.dk som din ejendomsmægler.

Jeg håber at den korte video har skabt et overblik over forskellen — eller mangel på samme .
Men den bedste måde at vurderer os på er at vi vurderer din bolig. Så kan du møde os og få en snak om dit salg af din bolig samt se hvor meget du sparer. Ring 7020 2468 og aftal en boligvurdering eller udfyld skemaet på vores side.

Håber at høre fra dig — tak for din tid.

Tidligere artikeltil salg Liengaard 64, louns v limfjorden
Næste artikelLuksuslejlighed til leje Tyrkiet