4 måder du kan give dit hjem et nyt udtryk

Indendørs

Kender du det med, at du tit føler dit hjem mangler noget, og du ikke helt ved hvad det er? Måske er du træt af de game møbler, eller måden det står på. Måske trænger du bare til, at der skal ske noget nyt og anderledes uden det skal være den helt store renovering, som du skal i gang med. Vi giver dig her fire let tilgængelige tips, så du kan give dit hjem et nyt pust.

 

Giv dine vægge et nyt liv

Dine vægge kan gøre rigtig meget godt for dit rum. Det kan få rummet til at synes større, hyggeligere og give rummet den stemning, som du gerne vil have. Du kan for eksempel male den ene væg i én farve, som kan give dybde til rummet, eller vælge et tapet der gør rummet mere kreativt. En betonvæg lavet med for eksempel spartelmasse kan give rummet et råt udtryk. Sørg for at vælg en spartelmasse, der er let at arbejd med.

 

Nye møbler kan gøre en stor forskel

Forandring fryder, og nogle gange kan nye møbler gøre en kæmpe forskel og få hjemmet til at ligne et helt nyt hjem. Du behøves ikke udskifte alt, men en ny sofa, et nyt bord eller nye stole kan nogle gange binde det hele sammen og give hjemmet et nyt udtryk. Du kan også vælge at beholde dine nuværende møbler og give dit bord en klat maling eller ombetrække dine møbler, så de ser ud som nye.

 

Smut en tur på genbrugen 

Hvis ombetrækning og maling ikke helt kan gøre det, kan du også vælge at tage en tur på genbrugen eller et loppemarked, hvor du tit kan finde sjove, anderledes og flotte ting til dit hjem, der kan være med til at skabe en fed kontrast til dit hjem. Du kan også finde smykke designermøbler til billigere penge, eller små, sjove nipsting, som kan skille sig lidt ud. Du kan også selv vælge at købe en stand på et loppemarked, så du samtidig kan sælge ud af dine gamle møbler, og på den måde næsten tjene det hele hjem til nye møbler.

 

Det hele ligger i detaljen

Det er tit de små ting, der skaber hele sammenhængen, og det samme er det med indretning. Du kan prøve at sætte dine nipsting, bøger mm. på en ny og anderledes måde, eller skifte ud i dem du har. Du kan prøve dig frem og finde ud af, hvad der virker for dig. Du kan for eksempel køre et farvetema, eller lade dine nipsting skille sig helt ud fra de klassiske farver du bruger derhjemme.

Det er kun fantasien og dit mod der sætter grænser. Du kan enten give dit hjem den helt store tur med nye møbler og ny farve på væggen, eller du kan bruge nogle af de mere let håndgrubelige tips, til at give dit hjem nyt liv. Prøv at se på forskellige blogs om interiør og design og få inspiration til at give dit hjem et personligt præg.

Tidligere artikelHvordan udlejer du dit sommerhus ?
Næste artikelVI KØBER HELE MARC JACOBS // VLOG